Over ons

Live-Room Franeker is de boetiek in Franeker met aandacht voor jou. In de winkel en op de webshop vind je betaalbare kleding, (woon)accessoires, verzorgingsproducten, koffie en thee, Blond Amsterdam servies. Onze Live winkel vind je op de Dijkstraat 39, 8801 LS in Franeker (Friesland).  Iedereen is van harte welkom!

Live staat voor ‘levend’ en is komt terug in de winkel, waar je het shoppen ook echt beleeft. Onze collectie komt op deze dagen tot leven en ons team zorgt voor een leuk uitstapje voor jou. Je kunt dus online en offline shoppen. Wil je een afspraak maken met jouw eigen shopadviseur; dat kan natuurlijk ook. Met top merken als Fransa, Byoung, Rebelz, FOS Amsterdam, Es&Sy, Base level, Leuk Binnen Komen, Bridgewater, Home society, Ma Provence en LivelyLives vind je altijd iets wat bij jou past. Daarbij is het betaalbaar voor iedereen.

Natuurlijk kun je je ook abonneren op Live-Room, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwe collecties en leuke aanbiedingen. Dit kun je doen door je in te schrijven voor onze Styletip mail.

Bovendien staat ‘Live’ voor ‘Levend’ en ‘Room’ voor ‘kamer’. En Room staat voor intimi voor de naam van het gezicht van Live-Room, namelijk Romey Heinen.

Openingstijden van de winkel

Maandag – Gesloten

Di t/m zaterdag 10:00-17:00

DHL Servicepoint Live-Room.

Workshops

Live-Room organiseert ook workshops, naast de webshop en de winkel.

Tijdens deze workshop geeft Romey tips en adviezen over een combinaties die je kunt maken in je garderobe, de nieuwste trends, kleuren en pasvormen.

De workshop is er vanaf 3 tot 8 deelnemers. Wil je alleen komen of met zijn tweeën, boek dan een persoonlijke boost voor een een-op-een advies.

En er zijn workshops voor speciale doelgroepen als mantel zorgende vrouwen en die met een chronische aandoening.

Kleinere groepjes biedt de mogelijkheid tot persoonlijke aandacht. Natuurlijk worden deze tips en adviezen gedeeld onder het genot van een hapje en drankje.

De workshops worden georganiseerd in de winkel. Je kunt je aanmelden via info@live-room.nl

Stage lopen?

Live-Room is SBB erkend leerbedrijf voor: marketing & communicatie en de detailhandel.
Aangezien wij een fris en nieuw bedrijf zijn kan je van alles leren.
We nemen je mee in het detailhandels leven.

Naast inkopen, promoties en de webshop beheren leer je ook veel over onze producten, fotografie en stijl.
Wij hebben een breed en diep assortiment en werken ook veel samen met andere ondernemers.

Maar het aller belangrijkst is natuurlijk onze klant.
Live-Room heeft veel vaste klanten die graag voor tips en adviezen komen.
Hoe gaaf is het als jij deze klanten kan helpen bij het vinden van het juiste product en zelf met ze mag afrekenen?

Lijkt het je leuk om het team te komen versterken?
En veel te leren van iemand die ook als stagiaire is begonnen?
Mail naar info@live-room.nl of loop even binnen.

Kijk ook even op Stagemarkt – Live-Room.

ROMEY

Romey Heinen

Romey Heinen

Eigenaar

‘Ik ben Romey; een superblije enthousiaste  jonge vrouw van 22 jaar en ik hou van het leven. Ik  heb twee zussen en een broertje en ik ben geboren en getogen in het nuchtere Noord-Holland, in een gastvrije omgeving met een hotel en trainingsruimte aan huis op De Flevohoeve. In 2018 ronde ik de opleiding Ondernemerschap Detailhandel af op MBO-4-niveau. Ik droomde als kind al jaren van een eigen winkel. Naast de webshop heb ik eindelijk mijn droom kunnen realiseren, sinds 30 maart 2019 zijn wij als winkel gevestigd op de Dijkstraat in Franeker. Zelf ben ik dol op winkelen, kleding en accessoires; fashion in het bijzonder. Daarnaast help ik graag andere met het vinden van de juiste outfit. Ik weet veel over kleur, stijl, modetrends en pasvormen. Lijkt het je leuk om langs te komen? Ik nodig je van harte uit in de winkel.’

Schrijf je nu vast in voor onze nieuwsbrief!

Live-Room respecteert je privacy.
We zullen je nooit spam sturen of je informatie verkopen of doorgeven aan anderen.

© 2021- Aanhuisbox onderdeel van Live-Room | KvK: 73633313 | BTW: NL859609029B01 | Bank: NL09INGB0008198977 | Website: Branding New
×